Toimittajien kyberturvallisuus-seminaari jäsenille

cyber censureInternetin ja älypuhelimien käyttöturvallisuus ovat kovasti tapetilla. Merkel haukkuu Obamaa puhelimensa urkinnasta. Ranskan presidentti uhkaa jättää EU:n ja USA:n kauppaneuvottelut urkinnan takia.

Entä me toimittajat ja bloggaajat – ovatko meidänkin sähköpostimme ja puhelinkeskustelumme
tarkkailun kohteina? Missä kulkee raja turvallisuusvakoilun ja tavallisen tiedonkeruun välillä? Miten suojautua? Tietojen keräilyhän rikkoo sananvapautta? Ja miksi Snowden, joka tämän kaiken on paljastanut, ei saa oleskelulupaa EU-maissa?

Tule mukaan kuuntelemaan lisää toimittajien verkkoturvallisuudesta jäsentilaisuuteemme 21.11 klo
15.00-18.00.

Puhujina MIKAEL STORSJÖ, joka kertoo omista kokemuksistaan nettivalvonnasta, sekä tietotekniikka-asiantuntija ja kolumnisti PETTERI JÄRVINEN, joka puhuu toimittajan työssä tarvittavasta tietoturvasta.

PAIKKA
Suomen World Vision
Lönnrotinkatu 20, 00120
Helsinki (6. kerros)

Tarjoilu: kahvia, teetä

llmoittautumiset
15.11.2013 mennessä osoitteeseen
info (at) toimittajatilmanrajoja.fi

Tervetuloa mukaan!

Parhain terveisin,

Christian Sundgren