• Home »
  • Ajankohtaista »
  • Turkki: Presidenttiä kehotetaan olemaan allekirjoittamatta internetin sensuroinnin mahdollistavaa lakia

Turkki: Presidenttiä kehotetaan olemaan allekirjoittamatta internetin sensuroinnin mahdollistavaa lakia

Toimittajat ilman Rajoja -järjestö pahoittelee, että Turkin parlamentti on säätänyt joukon asetuksia, jotka vahvistavat olennaisesti internet-sensuuria. Toimittajat ilman Rajoja oli kuukausi sitten suositellut, että lainsäätäjät hylkäisivät nämä asetukset.

”Äänestys niiden puolesta on tuhoisa internetin vapaudelle”, Reporters without Borders -järjestön pääsihteeri Christophe Deloire totesi. ”Se antaa hallitukselle mahdollisuuden sensuroida internetiä entistäkin enemmän sekä seurata netin käyttäjiä, valvoa internetin palveluntarjoajia ja muita teknisiä toimijoita.”

President urger not to sign draconian Internet censorship into law