• Home »
  • Ajankohtaista »
  • Tiedote: Press Freedom Award 2014 – A Signal for Europe myönnetään kreikkalaisille toimittajille

Tiedote: Press Freedom Award 2014 – A Signal for Europe myönnetään kreikkalaisille toimittajille

Itävaltalainen Toimittajat ilman rajoja on vuodesta 2001 lähtien jakanut vuosittain lehdistönvapauden palkinnon Press Freedom Award – A Signal for Europe toimittajille ja julkaisijoille Kaakkois-Euroopassa ja Euroopan unionin naapurivaltioissa. Palkinto on suunnattu kriittisen, informatiivisen ja tutkivan journalismin julkaisuille, jotka liittyvät politiikkaan, lehdistönvapauteen, ihmisoikeuksiin, korruptioon tai muihin vastaaviin aiheisiin. Palkinnon kohderyhmään kuuluvat kaikki julkaisijat ikään ja asemaan katsomatta. Tämän vuoden Press Freedom Award -palkinto on 6 000 euroa, ja se myönnetään kreikkalaisille toimittajille, jotka työskentelevät tällä hetkellä taloudellisesti kurjissa olosuhteissa ja jatkuvan epäilyksen alaisena. 

Lisätietoja 
Press Freedom Award – A Signal for Europe -tunnustuksesta osoitteessa

www.rog.at  TAI

file:///Users/hennipurtonen/Desktop/Ausschreibung%20engl-3.pdf

Tiedustelut:

Hanna Ronzheimer

Reporters Without Borders Austria

Alser Straße 22/8
1090 Vienna, Austria

S-posti: info@rog.at

Puh. +43 (0) 1 581 00 11 (maanantai – torstai 08.30-13.30)