Toimittajat ilman rajoja -järjestö mukana Kirjamessuilla

 

Toimittajat ilman rajoja -järjestön hallitus: Amanda Soila (vas.), Henni Purtonen, Micke Godtfredsen, Janne Hopsu, Ilkka Nousiainen, Hilkka Kotkamaa ja Marja-Liisa Kinturi. Kuvasta puuttuvat Päivi Nikkilä, Annukka Timonen, Marika Harjusaari, Thomas Slätis ja Jarmo Koponen. Kuvaaja: Anni Kotkamaa

Toimittajat ilman rajoja -järjestön hallitus: Amanda Soila (vas.), Henni Purtonen, Micke Godtfredsen, Janne Hopsu, Ilkka Nousiainen, Hilkka Kotkamaa ja Marja-Liisa Kinturi. Kuvasta puuttuvat Päivi Nikkilä, Annukka Timonen, Marika Harjusaari, Thomas Slätis ja Jarmo Koponen. Kuvaaja: Anni Kotkamaa

Riippumaton lehdistö on demokratian toteutumisen perusedellytys. Millaisia haasteita lehdistön keskittyminen aiheuttaa sananvapaudelle Suomessa ja maailmalla? Mitä teknologia on tehnyt sananvapaudelle? Toimittajat ilman rajoja -järjestö on mukana huomenna torstaina 22.10.2015 alkavilla Helsingin Kirjamessuilla, joiden pääteemana on Venäjä. Tule keskustelemaan lehdistönvapaudesta ja moikkamaan hallituksemme jäseniä ständillemme (7b21) tai seuraa Facebookin välityksellä messujen ajankohtaisia kuulumisia ja keskustelua sananvapaudesta.