• Home »
  • Ajankohtaista »
  • Toimittajat ilman rajoja kampanjoi järjestön turkkilaisen edustajan, toimittaja Erol Onderoglun vapauttamiseksi välittömästi

Toimittajat ilman rajoja kampanjoi järjestön turkkilaisen edustajan, toimittaja Erol Onderoglun vapauttamiseksi välittömästi

Kansainvälinen Toimittajat ilman rajoja on järkyttynyt kuullessaan ällistyttävän uutisen, jonka mukaan tuomioistuin Istanbulissa on määrännyt järjestön Turkin edustajan Erol Önderoglun pidätettäväksi yhdessä kahden muun toimittajan kanssa syytettyinä terrorismista.  Toimittajat ilman rajoja ilmoittaa ehdottomasti tukevansa pidätettyjä ja vaatii Turkin viranomaisia vetämään pois toimittajia vastaan nostetut syytteet sekä vapauttamaan heidät välittömästi.
Erol

All rights reserved

 

 

Linkki ranskankieliseen videoon.

Linkki englanninkieliseen videoon.

Teksti: Marja-Liisa Kinturi