Onko eettistä totuutta olemassa? Keskustelua sananvapaudesta Päivälehden museossa 3.5.

Toimittajat ilman rajoja yhteistyökumppaneineen järjestää keskustelutilaisuuden sanan- ja ilmaisunvapauteen liittyvistä kysymyksistä Päivälehden museossa Helsingissä keskiviikkona 3. toukokuuta. Tapahtuma alkaa kello 15.

Postfaktuaalisia totuuksia ja vaihtoehtoisia faktoja -nimellä kulkevassa tilaisuudessa pohditaan muun muassa Suomen lehdistönvapauden tilannetta tällä hetkellä.

Tilaisuudessa esiintyvät toimittaja Laura Saarikoski, journalististen standardien ja etiikan päällikkö Timo Huovinen, professori Anu Koivunen, Faktabaarin vastaava toimittaja Tuomas Muraja, JSN:n varapuheenjohtaja Pasi Kivioja, Journalistiliiton puheenjohtaja Hanne Aho, päätoimittaja Kaius Niemi, Toimittajat ilman rajoja ry:n edustaja Jarmo Koponen ja ennakoinnin asiantuntija Elina Kiiski Kataja. Tilaisuuden avaa Unesco-toimikunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Jutta Urpilainen.

Tilaisuuden järjestävät Suomen Unesco-toimikunta, Sitra, Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta, Helsingin Sanomain säätiö, Suomen Journalistiliitto, Vikes ja Toimittajat ilman rajoja.

Lisätieto tapahtuman Facebook-sivulta.