Tervetuloa TIR:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen!

Toimittajat ilman rajoja ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään keskiviikkona 7.2.2018 klo 17 Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa huoneessa 1219 (Ratapihantie 13). Vuosikokous on avoin kaikille jäsenille.

Etsimme hallitukseen uutta puheenjohtajaa ja uusia aktiivisia jäseniä. Jos harkitset puheenjohtajan tehtävää tai hallituksen jäsenyyttä, kysymyksiisi vastaa vuosikokouksen vastuuhenkilö, hallituksen jäsen Thomas Slätis (thomas.slatis@helsinki.fi).

Tarjoilun mitoittamiseksi jäseniä pyydetään ystävällisesti ilmoittautumaan sähköpostitse hallituksen sihteerille Hanna Vaittiselle vaittinenhanna (at) gmail.com 3.2. klo 16:00 mennessä.

Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä jäseneksi täällä ennen kokousta.

Kokouksessa tarkistetaan vuosikertomus, selvitys taloudesta ja tilintarkastajien kertomus, vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksun suuruus. Vuosikokouksessa valitaan myös hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, rahastonhoitaja ja muut hallituksen jäsenet uudelle toimintavuodelle.

Lämpimästi tervetuloa!